Sollicitatie Training

farina

Ben jij op zoek naar een carrière als steward of stewardess? Weet je niet waar je moet beginnen?

StewardessTraining is opgericht door Farina van der Vliet-Tahir, een ervaren stewardess. Al ruim 20 jaar ervaring heeft zij als stewardess, grondstewardess en als sollicitatietrainer. Farina van der Vliet-Tahir heeft bij 4 luchtvaartmaatschappijen ervaring opgedaan, zowel bij Nederlandse als buitenlandse maatschappijen. Daarnaast is ze een bevoegd docente en native speaker Engels. Bij haar laatste maatschappij, heeft Farina tevens ervaring opgedaan als purser, trainer en interviewer.

Sinds 2002 heeft Farina meer dan 500 mensen aan een baan geholpen als stewardess bij een luchtvaartmaatschappij. Daarom ben jij bij StewardessTraining aan het juiste adres. Je krijgt gegarandeerd de informatie die je nodig hebt, om de carrière waar jij van droomt waar te maken. Bij StewardessTraining word JIJ geholpen om vol zelfvertrouwen deel te nemen aan de selectieprocedure van een luchtvaartmaatschappij. Jouw droom wordt werkelijkheid!

Wist jij dat een luchtvaartmaatschappij gemiddeld zo’n 1000 brieven en e-mails ontvangt per week. Daarvan worden er slechts 100 uitgekozen om gesprek te komen, waarvan er uiteindelijk maar 10 aangenomen worden. Je maakt meer kans door eerst een sollicitatietraining te volgen, alvorens je kans te wagen. Tijdens de training wordt je klaargestoomd om deel te nemen aan de sollicitatieprocedure bij een luchtvaartmaatschappij. Je leert de juiste antwoorden formuleren. Je hebt maar 1 kans om jezelf te bewijzen, kom eerst naar bij StewardessTraining om je gesprek te oefenen!

Individuele Sollicitatietraining (€ 60,-)

Deze training duurt tussen de 1 uur en 1,5 uur en is toegespitst op jouw wensen.
Heb je al een gesprek gehad, en wil je alleen een korte training om een stokje achter de deur te hebben voor je 2e gesprek? Dan kun je een training van 1 uur volgen (kosten: 60 euro) of een training van 1.5 uur (kosten: 100 euro). Tijdens de sollicitatietraining neem ik je motivatie door, je gesprek in het Engels, het groepsopdracht en je motivatiebrief.

Sollicitatietraining Programma:

• Hoe breng je je motivatie onder woorden
• Wat voor iemand zoekt een luchtvaartmaatschappij?
• Hoe kun jij jezelf verkopen?
• Hoe kun jij je vol zelfvertrouwen presenteren?
• Doornemen sollicitatiebrief + cv
• Sollicitatiegesprek in het Engels
• Uiterlijke verzorging/dresscode
• Oefenenen sollicitatiegesprek
• Rollenspel/groepsdiscussie
• Welke luchtvaartmaatschappij heeft vacatures?

Advertenties
%d bloggers liken dit: